Detalii

Iți place acest articol?

Mă numesc Mihai, sunt absolvent al Facultății de Științe Politice, specializarea Științe Politice, din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, respectiv absolvent al programului de master – Managementul Sectorului Public din cadrul Facultății de Administrație Publică, SNSPA.

Fac voluntariat din 2012, deoarece mi-a plăcut și îmi place să mă implic și să îi ajut pe alții. Mi-am dorit să mă dezvolt atât personal, cât profesional, pentru că este important să câștigi experiență înainte de a intra în câmpul muncii.

Îmi place să citesc, să mă implic în activități care mă ajută la dezvoltarea personală/profesională, să lucrez, să învăț cât mai multe lucruri și să fiu activ în politică.

Activez într-un partid politic de aproximativ 6 ani, iar scopul este de a schimba lucrurile atât de jos în sus, cât și de sus în jos. Este nevoie ca în acest domeniu să se implice cât mai mulți oameni buni, competenți și care își doresc cu adevărat să schimbe lucrurile în această țară.

Sunt un om al faptelor, al acțiunilor. Cred că acest lucru mă definește. Puterea exemplului este un mod demn de urmat.

Lucrez din ianuarie 2017 în administrația publică și din anul 2018 în domeniul fondurilor europene, în special, pe implementare de proiecte.

Mă ocup din 2019 de firma Sandu Pro Media, având ca obiect principal domeniul consultanței.

Din vara anului 2020 dețin www.normedia.ro, site de știri ce are ca scop informarea corectă și transparentă a cetățenilor. Nu ne interesează cantitatea, ci calitatea articolelor. Acestea trebuie să aibă un impact pozitiv la nivel local, județean sau național.

Pe acest site/blog voi aborda câteva domenii în care am o oarecare experiență: fonduri europene, politică, administrație publică, relații publice, afaceri/firme, psihologie și dezvoltare personală și profesională.